12222 verdenkingen.

MolTalk

plaatjeMolTalk: de nabeschouwing

Donderdag 20 maart was de ontknoping van Wie is de Mol? seizoen 14. Arjen Lubach presenteerde de allerlaatste MolTalk van dit jaar, dat voorafgaand en direct na de tv-uitzending van Wie is de Mol? live te zien was op wieisdemol.avro.nl.

Samen met oud-kandidaten besprak Arjen Lubach en zijn sidekick Kees Tol alles over de uitzending, complotten en theorie├źn. Kees peilde de mening van het publiek en daarnaast werden de resultaten van de Wie is de Mol? app besproken; welke kandidaat is het meest verdacht als Mol en welke antwoorden hebben de appspelers gegeven?

Eindredacteur Anton Jongstra en de kandidaten van dit seizoen te gast
Donderdag 20 maart hadden Arjen Lubach en zijn sidekick Kees Tol in de voorbeschouwing eindredacteur Anton Jongstra te gast bij MolTalk. Hij stopt na 14 jaar met zijn werkzaamheden voor WIDM. Velen zien hem als het brein achter het programma. In de nabeschouwing spraken Arjen en Kees na met de kandidaten van het huidige seizoen. Uiteraard kregen de fans ook kans om vragen te stellen.

MolTalk was van donderdagavond 2 januari tot en met 20 maart te zien rond 20:23 uur (voorbeschouwing) en direct na de tv-uitzending rond 21:25 uur (nabeschouwing) op wieisdemol.avro.nl. Op 13 en 20 februari waren er geen uitzendingen vanwege de Olympische Winterspelen.


Bekijk alle uitzendingen van MolTalk

Reageer

Reacties

Je cookieinstellingen verbieden de weergave van dit element

Wijzig je cookie-instellingen
Toon alle reacties

Suggesties