12222 verdenkingen.

Kandidaten

plaatjeKandidaten Wie is de Mol? seizoen 15
Foto's: Sam Nijssen

De eerste 3 kandidaten van Wie is de Mol? seizoen 15 zijn bekend...!

Rik van de Westelaken
Rik van de Westelaken studeerde Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Hij begon zijn carrière op 17-jarige leeftijd bij omroep Kersenland (later Skyline RTV) in Uden en werkte daarna tot 1999 voor de Amsterdamse lokale omroep AT5 op de nieuwsredactie als redacteur, verslaggever en presentator. Inmiddels kent iedereen hem als verslaggever en presentator van het NOS Journaal. Bekijk hier de video van 2 oktober waarin Rik bekendmaakte dat hij kandidaat is.

Marlijn Weerdenburg
Marlijn Weerdenburg studeerde in 2008 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie en studeerde daarvoor muziektheater aan het Brabants Conservatorium in Tilburg. In 2010 richtte ze samen met Helge Slikker het duo Miss Molly & Me op dat dit jaar te zien is in de theatertour TRAVELERS. 2013 stond in het teken van Marlijn's televisiedebuut. Sinds dat jaar speelt ze de titelrol van de serie Danni Lowinski.

Viktor Brand
Na zijn studies tolkvertaler en journalistiek werkte Viktor Brand bij de sportredactie van RTL 4 waar hij Tennis Report presenteerde. Hierna stapte hij over naar SBS 6 waar hij onder meer presentator was van diverse programma’s als Hart van Nederland, Temptation Island, Holland's Got Talent en de vroege editie van Shownieuws. Vanaf 2014 presenteert Viktor VT Wonen en het programma Hoeveel ben je waard?, waarvan in het voorjaar 2015 het tweede seizoen te zien is. Door het maken van een foto van Rik van de Westelaken met ‘date’ Marlijn Weerdenburg, tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2014, maakte Viktor zich bekend als Mol-kandidaat nummer drie van het komende seizoen. Giel Beelen mocht maandag 20 oktober met hem bellen. Beluister het telefoongesprek.

De komende tijd worden nog meer kandidaten bekendgemaakt.

Reageer

Reacties

Je cookieinstellingen verbieden de weergave van dit element

Wijzig je cookie-instellingen
Toon alle reacties

Suggesties