Cultuurportal

Tussen Kunst & Kitsch

Iedere woensdag om 20:30 uur op NPO 1

Opnamedagen

Benieuwd of je kostbaarheden in huis hebt? Laat je objecten taxeren tijdens een opnamedag van Tussen Kunst en Kitsch.

Tijdens de opnamedagen taxeren Tussen Kunst en Kitsch-experts de door bezoekers meegebrachte objecten. Reserveer van tevoren kaarten en neem maximaal drie voorwerpen mee om te laten taxeren.

Let op: de opnamedagen van het najaar 2015 zijn uitverkocht. Op 21 oktober a.s. worden de opnamedata en -locaties van 2016 bekendgemaakt! Houd deze pagina dus goed in de gaten!

Opnamedagen najaar 2015
21 september 2015: Singer in Laren [UITVERKOCHT]
28 september 2015: Stedelijk Museum in Alkmaar [UITVERKOCHT]
12 oktober 2015: Jopie Huisman Museum in Workum [UITVERKOCHT]
26 oktober 2015: Dordrechts Museum in Dordrecht [UITVERKOCHT]
9 november 2015: Oorlogsmuseum in Overloon [UITVERKOCHT]
14 december 2015: TextielMuseum in Tilburg [UITVERKOCHT]

Kaarten kopen
Kaarten kosten € 10,- per stuk en worden verkocht via onze webshop. Je hoeft geen lid te zijn van AVROTROS om kaarten te kunnen kopen. Aan het kopen van kaarten zit niet automatisch een lidmaatschap van AVROTROS verbonden.
Lees ook de veelgestelde vragen


Uitverkocht, wat nu?
Kaarten voor opnamedagen vliegen altijd als warme broodjes over de toonbank. We werken niet met een reservelijst en verkopen ook geen kaarten aan de deur. Houd deze website of onze Facebookpagina goed in de gaten. Zodra er nieuwe opnamedagen bekend zijn maken we dat hier bekend. Of abonneer je op onze nieuwsbrief. Dan weet je tijdig wanneer de kaartverkoop weer start.

Impressie
Benieuwd hoe een opnamedag in zijn werk gaat? Bekijk de reportage die we tijdens de opnamedag in het Nationaal Militair Museum in Soest op 3 november 2014 maakten.

Reageer

Toon alle reacties