Tussen Kunst & Kitsch

Iedere woensdag om 20:30 uur op NPO1

Opnamedagen voorjaar 2015

Benieuwd of je kostbaarheden in huis hebt? Laat je objecten taxeren tijdens een opnamedag van Tussen Kunst en Kitsch.

Tijdens de opnamedagen taxeren Tussen Kunst en Kitsch-experts de door bezoekers meegebrachte objecten. Reserveer van tevoren kaarten en neem maximaal drie voorwerpen mee om te laten taxeren.

Opnamedagen voorjaar 2015
12 januari 2015: Rijksmuseum Twenthe in Enschede (UITVERKOCHT)

Kaarten bestellen
Kaarten voor opnamedagen kun je in de webshop bestellen of telefonisch tijdens kantooruren via 0900- 777 999 6 (€0,35 per gesprek), optie 1. Vanuit het buitenland kun je bellen naar 0031 35  6726 851.

Bestelvoorwaarden
Ben je Cultuurlid van AVROTROS? Dan kun je de kaart(en) bestellen voor 10 euro per kaartje. Nog geen Cultuurlid van de AVROTROS? Dan word je automatisch lid bij het bestellen van kaarten. Deze kosten in dit geval ook 10 euro per stuk. Het lidmaatschap voor het eerste jaar is bij de prijs inbegrepen. In beide gevallen geldt dat je maximaal 2 kaarten per lidmaatschap kunt bestellen. Degene die met je mee komt hoeft geen lid van AVROTROS te zijn.

Ben je lid van (voormalig) TROS, of steunlid van (voormalig) AVRO? Stuur een e-mail naar marketing@avrotros.nl Geef in deze e-mail je lidnummer en het aantal kaarten door.

Leden zijn voor AVROTROS van levensbelang. Met je lidmaatschap steun je ons en stel je ons in staat om Tussen Kunst en Kitsch en al die andere bijzondere AVROTROS programma’s te blijven maken.

Woonachtig in België?
Als je in België woont kun je ook maximaal 2 kaarten bestellen voor 10 euro per stuk. Je wordt geen lid van AVROTROS omdat alleen mensen die in Nederland wonen mee mogen tellen als lid.

Informatie over de locaties

Rijksmuseum Twenthe in Enschede