Tussen Kunst & Kitsch

Tussen Kunst & Kitsch

Wat is kunst en wat is kitsch? In dit programma beoordelen experts voorwerpen van bezoekers. Soms waardevol, soms prullaria. Presentatie: Nelleke van der Krogt.

Nieuwe uitzendingen vanaf 8 oktober

iedere woensdag om 20:30 uur

Opnamedagen najaar 2014

De nieuwe opnamedata en locaties van Tussen Kunst & Kitsch in het najaar van 2014 zijn bekend. Of je spulletjes nu waardevol zijn of niet, je mag drie voorwerpen meenemen naar de opnamedagen. Daar taxeren de Tussen Kunst & Kitsch-experts de objecten. Misschien heb je wel een schat in handen! Wel moet je van tevoren kaarten reserveren.

Kaarten bestellen
Kaarten voor opnamedagen kun je hier online bestellen in de webshop of telefonisch tijdens kantooruren via 0900- 777 999 6 (€0,15 p/m), optie 1. Vanuit het buitenland kun je bellen naar 0031 35  6726 851.

Opnamedagen najaar 2014
1 september 2014: Paleis het Loo in Apeldoorn (uitverkocht)
15 september 2014: Hermitage in Amsterdam (uitverkocht)
29 september 2014: Stadhuis Middelburg in Middelburg (uitverkocht)
13 oktober 2014: Bonnefantenmuseum in Maastricht (uitverkocht)
3 november 2014: Nationaal Militair Museum in Soest (uitverkocht)
8 december 2014: Kunsthal in Rotterdam (uitverkocht)
12 januari 2015: Rijksmuseum Twenthe in Enschede

Bestelvoorwaarden
Ben je al Cultuurlid van AVROTROS? Dan kun je de kaart(en) gewoon bestellen voor 10 euro per kaartje. Nog geen Cultuurlid van de AVROTROS? Dan geef je door het bestellen van je kaart(en) te kennen dat wel te willen zijn. De kaarten kosten in dit geval ook 10 euro per stuk. Het lidmaatschap voor het eerste jaar is bij deze prijs inbegrepen.

In beide gevallen geldt dat je maximaal 2 kaarten per lidmaatschap kunt bestellen. Degene die met je mee komt hoeft geen lid van AVROTROS te zijn.

Ben je lid van (voormalig) TROS, of steunlid van (voormalig) AVRO? Stuur een e-mail naar marketing@avrotros.nl Geef in deze e-mail je lidnummer en het aantal kaarten door.

Om kaarten voor Kunst en Kitsch te bestellen moet je lid zijn van AVROTROS. Leden zijn voor AVROTROS van levensbelang. Met je lidmaatschap steun je ons en stel je ons in staat om Tussen Kunst en Kitsch en al die andere bijzondere AVROTROS programma’s te blijven maken.

Woonachtig in België?
Als je in België woont kun je ook maximaal 2 kaarten bestellen voor 10 euro per stuk. Je wordt geen lid van AVROTROS omdat alleen mensen die in Nederland wonen mee mogen tellen als lid.

Informatie over de locaties

Paleis het Loo in Apeldoorn
Hermitage in Amsterdam
Stadhuis Middelburg in Middelburg
Bonnefantenmuseum in Maastricht
Nationaal Militair Museum in Soest
Kunsthal in Rotterdam
Rijksmuseum Twenthe in Enschede

Reacties

Je cookieinstellingen verbieden de weergave van dit element

Wijzig je cookie-instellingen

Kijk ook eens naar

 • klik
  Nelleke van der Krogt

  Nelleke van der Krogt (1948) werkt al meer dan 30 jaar bij de AVRO als maker van vele programma’s. In 1990 begint ze als presentator van ‘Opsporing Verzocht’.

 • klik
  Uitzenddata

  Het nieuwe seizoen van Tussen Kunst & Kitsch start op woensdag 8 oktober 2014, om 20:30 uur op NPO 1. Bekijk de uitzenddata.

 • klik
  Nieuwe afleveringen Tussen Kunst & Kitsch

  Tussen Kunst & Kitsch is gestart met een nieuwe reeks afleveringen. Met onder meer een collier van 125.000 euro!

 • klik
  16 oktober 2013: Kasteel Groeneveld

  Tijdens de eerste aflevering van een nieuw seizoen Tussen Kunst & Kitsch stuit expert Kitty Laméris op een bijzondere Hoornse tulpentegel uit de 17e eeuw. Daarnaast komt een aquarel van een Indische blote dame en oude AVRO-objecten aan bod.

facebook