Cultuurportal

NPO

Tussen Kunst & Kitsch

Iedere woensdag om 20:30 uur op NPO 1

Opnamedagen voorjaar 2017 op 1 november bekend

Benieuwd of je kostbaarheden in huis hebt? Laat je objecten taxeren tijdens een opnamedag van Tussen Kunst en Kitsch.

Tijdens de opnamedagen taxeren Tussen Kunst en Kitsch-experts de door bezoekers meegebrachte objecten. Reserveer van tevoren kaarten en neem maximaal drie voorwerpen mee om te laten taxeren.

Opnamedagen najaar 2016/ Voorjaar 2017
De opnamedagen voor het najaar van 2016 zijn inmiddels uitverkocht. We doen ons best om op 1 november de opnamedagen voor het voorjaar van 2017 bekend te maken. Zodra de opnamedagen bekend zijn, worden de dagen en locaties op deze pagina gepubliceerd. Op dat moment gaat ook de kaartverkoop van start.

Kaarten kopen
Kaarten kosten € 10,- per stuk en worden verkocht via onze webshop. Kaarten voor de opnamedagen kunt u ook telefonisch bestellen via het nummer 0900-8767000 (€3,- per boeking, €0,35 per gesprek). Dit nummer is op werkdagen tussen 09:00u en 17:00u te bereiken. Vanuit België belt u 04 268 25 26 (lokaal tarief). Je hoeft geen lid te zijn van AVROTROS om kaarten te kunnen kopen. Aan het kopen van kaarten zit niet automatisch een lidmaatschap van AVROTROS verbonden.

Lees ook de veelgestelde vragen

Uitverkocht, wat nu?
Kaarten voor opnamedagen vliegen altijd als warme broodjes over de toonbank. We werken niet met een reservelijst en verkopen ook geen kaarten aan de deur. Houd deze website of onze Facebookpagina goed in de gaten. Of abonneer je op onze nieuwsbrief, dan weet je tijdig wanneer de kaartverkoop weer start.

Impressie
Benieuwd hoe een opnamedag in zijn werk gaat? Bekijk de reportage die we tijdens de opnamedag in het Nationaal Militair Museum in Soest op 3 november 2014 maakten.

Reageer

Toon alle reacties