Cast Ghost welkom bij Musicals Gone Mad

De creatives van Musicals Gone Mad hebben vanavond de complete cast van Ghost uitgenodigd voor de tweede en tevens laatste voorstelling van de jaarlijkse musicalparodie.

Dit naar aanleiding van het nieuws dat de musical Ghost voor onbepaalde tijd is uitgesteld. De cast kreeg dit nieuws een maand voor de start van de repetities te horen. Musicals Gone Mad staat dit jaar in het teken van de crisis in musicalland, met als titel ‘There’s No Business’. De creatives, Petra C. van der Eerden, Rich Ascroft en Marinus de Graaf, hebben de castleden van Ghost uitgenodigd om hen naast het geven van een leuke avond ook een hart onder de riem te steken.

Cast
De cast van Musicals Gone Mad 2012 bestaat uit Jerrel Houtsnee (o.a. in Miss Saigon, The Lion King), Cindy Bell (o.a. Legally Blonde, Ramses), Ivo Chundro (o.a. The Wild Party, Joseph), Marcel Jonker (o.a. The Producers, Kruimeltje), Marleen van der Loo (o.a. Kruimeltje, Mamma Mia!) en Linda Wagenmakers (o.a. Spamalot, Miss Saigon). Johnny Kraaijkamp (o.a. The Producers, Wat Zien Ik?!) neemt de presentatie van deze editie voor zijn rekening.

Kijk ook eens naar

 • klik
  Castwissel voor Musicals Gone Mad

  Zojuist heeft de producent van Musicals Gone Mad via Twitter bekendgemaakt dat Jerrel Houtsnee de rol van Perry Dossett zal overnemen in de Musicals Gone Mad editie van 2012, 'There's No Business'.

 • klik
  Cast Musicals Gone Mad 2012 bekendgemaakt

  Vandaag is in het radioprogramma Musical Moods bekendgemaakt welke artiesten dit jaar mee zullen werken aan Musicals Gone Mad. Het thema van dit jaar is ‘There’s No Business’.

 • klik
  Gerrie van der Klei en Tony Neef in Musicals Gone Mad 2013

  Tony Neef (o.a. Miss Saigon, Crazy Shopping) en Anne-Mieke Ruyten (o.a. HEMA de musical, The Sound of Music) zullen te zien zijn in de vijfde editie van Musicals Gone Mad.

 • klik
  Column Marcel Jonker

  Elke week verschijnt op musical.avro.nl een column van iemand uit de musicalwereld. Deze week is de column van Marcel Jonker. Marcel heeft een raar seizoen achter de rug, maar gelukkig kan hij die ervaring goed gebruiken voor Musicals Gone Mad.