Maud Mulder zwanger van eerste kindje

Maud Mulder en haar vriend Gelvin Straal verwachten in juli hun eerste kindje. Dit meldt de website van De Telegraaf vandaag.

"We hadden het niet helemaal gepland, maar vanaf het moment dat we weten dat er een kleintje aankomt, zijn we natuurlijk helemaal happy", aldus Maud. Ze is nu vijf maanden in verwachting.

Maud werd bekend door haar deelname aan het tweede seizoen van Idols. In het theater speelde ze rollen in Roodkapje De Musical en De Gelaarsde Kat De Musical. Dit theaterseizoen was ze te zien in de voorstelling Thomas de Stoomlocomotief. Vanaf september 2012 gaat Maud de hoofdrol spelen in de musical Doornroosje.

Kijk ook eens naar

 • klik
  Dochter voor Maud Mulder

  Maud Mulder is op 2 juli bevallen van een gezonde dochter Skylar May. Dit bevestigde Van Hoorne Producties afgelopen maandag aan RTL Boulevard.

 • klik
  Column Maud Mulder

  Elke week verschijnt op musical.avro.nl een column van iemand uit de musicalwereld. Deze week is de column van Maud Mulder. Zij speelt op dit moment een dubbelrol in de voorstelling Thomas de Stoomlocomotief.

 • klik
  Maud Mulder in Doornroosje

  Maud Mulder gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe familiemusical Doornroosje van Van Hoorne Theaterproducties. Dit wordt de vijfde sprookjesmusical die zij op de planken brengen.

 • klik
  Column Maud Mulder

  Elke week verschijnt op musical.avro.nl een column van iemand uit de musicalwereld. Deze week is de column van Maud Mulder. Zij speelt op dit moment de hoofdrol in Doornroosje.